23 Eylül 2020'de "Performans ve Ödül Yönetimi Web Konferansı"mızı gerçekleştirdik.

25.09.20 08:01 AM By bmi_admin
Biggstars destek sponsorluğunda 23 Eylül'de Hibrid Modellerle Verimlilik temasıyla "Performans ve Ödül Yönetimi Web Konferansı"mızı gerçekleştirdik.

Yeniden aktif olarak başlayan iş yaşamı Covid-19’un etkilerinin devam etmesi sebebiyle daha farklı çalışma modellerini zorunlu hale getirdi. Agile ekipler, insan odaklı yaklaşımlar ve iyi bir çalışan deneyimini aktif hale getirmek için birçok kuruluş Hibrid çalışma modeline geçti. Ancak Hibrid bir çalışma modeline çok yakın zamanda geçilebilmesi sebebiyle üst yönetimin, İK yöneticilerinin özellikle performansın yönetilebilmesi için karmaşık bilgilerden kendi organizasyonları için düzenli bir yönetim süreci oluşturmaları veya güncellemeleri gerekti. Bu web konferansında; belirsiz ve zorlu bir süreçte çalışanlardan en iyi verimi almanın, teşvik etmenin ve başarıyı ödüllendirmenin yeni / güncel yöntemlerini İK profesyonellerinin deneyimleriyle, ön görüleriyle paylaştık.

İlk oturumda Coşkunöz Holding - İnsan Kaynakları Direktörü Arzu Öneyman "Yeni Normalde Yetenekleri Keşfedebileceğiniz Bir Performans Süreci" sunumuyla bizlerleydi.

Biggloyalty & Biggstars – CEO'su Enis Karslıoğlu mevcut zorlu süreçte ve gelecekte ideal bir "Dijital Takdir ve Ödüllendirme" modelini ikinci oturumda aktardı.

Üçüncü ve son oturumda "Sen Değerlisin! Ödül Yönetimi" oturumuyla Borusan Otomotiv - İnsan Kaynakları Direktörü Didem Oral projelerini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

bmi_admin