Tedarik Zinciri Yönetiminde Yeni Normal ve Krizde Satınalma Web Konferansı'nı 16 Eylül 2020'de Gerçekleştirdik. 

24.09.20 11:05 AM By bmi_admin

Onnetb2b.com - Biggplus Group destek sponsorluğunda 16 Eylül 2020'de Tedarik Zinciri Yönetiminde Yeni Normal ve Krizde Satınalma Web Konferansı'nı gerçekleştirdik. 


Sürdürebilirlik hedefine giden tedarik zinciri yönetimi stratejisinde dijitalleşme başta olmak üzere diğer faktörlerin de göz önüne alınarak kısa ve orta vadede şirketlerin gerçekleştirebileceği değişimler ve uygulamalarını paylaştık.


Konferansın akışı ve videoları şu şekilde;

İlk oturumda DHL Supply Chain - Operasyonel Mükemmellik Direktörü Ahmet Güleç Lojistikte Dijitalleşme konusunda deneyimlerini paylaştı. Ardından Onnetb2b.com - Biggplus Group CEO'su Enis Karslıoğlu "Dijital Dönüşüm ve Satınalmada Yeni Normal" oturumunda sunum gerçekleştirdi.


Üçüncü oturumda Media Markt – Chief Procurement Officer Faruk Kocabaş Kriz Döneminde Satınalma ve Lojistik Süreçleri Önlemleri oturumunda bizlerleydi.


Son oturumda, Mavi – Chief Sourcing and Chief Sourcing & Supply Chain Officer Sinan Sefai, “Pandemi Sonrası Tedarik Zinciri Yönetimi” konusunda bizlerle deneyimlerini ve öngörülerini paylaştı.

bmi_admin