Müzakere ve İkna Teknikleri Eğitimi - Online
BMI Open Platform
Program Hakkında
Müzakerelerde karşılaşılan sorunların üstesinden gelmek ve başarıya ulaşmak için hangi konuda, kiminle ne tür bir diyaloğa girmemiz, nelerden kaçınmamız gerektiğini, uygulanması gereken yöntem ve ikna taktiklerini öğrenmek, karşılaştığımız sorunları çözmek için karşı tarafı tanımak ve yapılan müzakerelerde uzlaşmaya varabilmenin yöntemleri üzerinde tartışmak bu eğitimin amacını teşkil etmektedir.
Eğitim aşağıdaki konularda katılımcılara derinlemesine bilgi ve yetkinlik kazandırmayı amaçlar;
- Müzakere Taktikleri, Müzakerede Hatalar, ve Müzakere Stratejileri,
- İletişimde Kilit Noktalar, Uzlaşma, Anlaşma ve Çatışma Süreçlerinin Çözümü,
- İkna Becerilerinin Geliştirilmesi ve İkna Sürecini Anlamak, Planlamak,
- Müzakere ve İkna için Doğru İletişim, Motivasyon, Argümantasyon,
Genel Bilgiler
Başlangıç Tarihi: Duyurulacaktır
Süre: 6 Saat (1 Gün)
Gün & Saatler: Salı / 10:00 - 17:00
Lokasyon: Online / Canlı Sınıf Eğitim
Kontenjan: 15 Kişi
Detaylı Bilgi için
Tüm open platform eğitim programları, kuruma özel / kapalı sınıf olarak düzenlenebilmektedir. Kurumsal eğitim talepleriniz için lütfen ilgili eğitim danışmanıyla iletişime geçiniz veya linkteki formu doldurunuz. > Kurumsal Talep Et
Online / Canlı Sınıf eğitimine katılmak için bilgisayarınıza Zoom programını indirmelisiniz.
Eğitim İçeriği
Modül 1 - Müzakere Teknikleri
- Müzakere Nedir?
- Müzakere Durumunun Özellikleri
- Müzakere ve Pazarlık
- Müzakere Alanı
- Müzakerede Hatalar
- Müzakere Stratejileri
- Müzakere Uygulaması
- Müzakere Taktikleri
- Karşılama Taktikleri
- Müzakerede Bomba Sorular
- Müzakerede Sorun Olabilecek Alanlar
Modül 2 - İkna Becerileri
- İknanın Psikolojisi
- İkna İçin Doğru Dil Kalıpları
- İkna Etmek İçin Dinlemek
- İkna Etmek İçin Empati
- Temel İtirazları Karşılama
- İkna ve Aristo
- Ethos, Pathos ve Logos
- Pathos’u Doğru Kullanmak – Duygulara Hitap Etmek
- İnsanın Temel Dürtüleri
- Temel İkna Teknikleri
- Cialdini ve İknanın 6 Silahı
- Motivasyon ve Argümantasyon
- İkna Edici Konuşmanın Yapısı
- Kaliteli Argüman Sunmanın Temel Prensipleri
- Argümantasyonun Temelini Oluşturan Prensipler
Eğitmen
1960 yılında İstanbul’da doğdu. Vefa Lisesi’nden sonra, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü ile İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyon Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Halen İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Programında Doktoranttır. 1979 yılında üniversite sıralarında iken yarı zamanlı olarak perakende satış yaparak iş hayatına başladı. Üniversite öğreniminden sonra bir süre bir seyahat acentesinde satış temsilcisi olarak çalıştı.
1985-2013 yılları arasında kişisel bakım sektörü (Estée Lauder, Aramis, Enrico Coveri, Arrogance, Barbara Bort, Hugo Boss, Laura Biagiotti, Alix Avien Parfums markalarında) ve giyim sektöründe (Karaca ve Pierre Cardin markalarında) yıllar içinde ürün müdürü, satış müdürü ve pazarlama müdürü olarak görev yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi MBA programında, öğretim görevlisi olarak “Stratejik Pazarlama Uygulamaları”, “Marka Yönetimi”, “Perakende Yönetimi”, “Kişisel Satış Teknikleri” ve “CRM – Müşteri İlişkileri Yönetimi” dersleri vermektedir.
İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümünde, öğretim görevlisi olarak “Marka Yönetimi” ve “Pazarlama” dersleri vermektedir. Hakan Okay ayrıca, üniversitelere ve çeşitli kongrelere “Konuk konuşmacı” olarak katılmaktadır. “Pazarlama, Kurumsal ve Kişisel Satış Teknikleri” konularında eğitimler vermekte ve çeşitli dergilere aynı konularda makaleler yazmaktadır.
Katılımcı Profili
İş hayatında ikna ve müzakere teknikleri konusunda kendisini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır.
Online eğitimin verimliliği ve interaktif olması gözetilerek katılımcı kontenjanı 15 kişi ile sınırlandırılmıştır. Bu nedenle katılımınızı kesinleştirmek adına erken başvuru yapmanız veya yerinizi ayırtmanız önerilmektedir.
Belgelendirme
Kayıt Bilgileri
Eğitime kayıt için, aşağıdaki iletişim bilgilerinden ilgili eğitim danışmanıyla iletişime geçebilir veya aşağıdaki formu doldurarak kayıt sürecinizi başlatabilirsiniz.
Sonrasında kayıt işlemleri aşağıdaki şekilde ilerlemektedir;
- Tarafınıza ulaştırılan eğitim kayıt formunu, bilgisayar ortamında veya çıktısını alarak eksiksiz bir şekilde doldurunuz.
- Program bedeline ilişkin ödeme işleminizi, kayıt formunda belirtilen banka hesaplarına havale / eft yoluyla, veya kredi kartınızla online olarak tamamlayınız.
- Kayıt formunu ve program bedeline ilişkin ödeme dekontunuzla birlikte e-mail ile ilgili eğitim danışmanınıza iletiniz.
- Kaydınız tamamlandığına dair bilgilendirme ve programa katılımınıza ilişkin detaylar aynı gün içerisinde size iletilecektir.
Eğitim Danışmanı; Nursena İyitütüncü - 0 212 273 15 05 / 0 554 590 75 29 - nursenaiyitutuncu@bmieducation.com
Eğitim Ücreti
Kişi Başı Program Bedeli; Duyurulacaktır
- 3 Kişi ve üzeri toplu katılımlarda %10 indirim uygulanmaktadır.
- Program başlangıç tarihinden bir ay öncesine kadar yapılan kayıtlarda %10 indirim uygulanmaktadır.
- Program bedeli havale/EFT ile veya kredi kartlarına vade farksız 3 taksitle ödenebilmektedir.
- Program başlama tarihinden bir hafta öncesinde yapılan iptal başvurularında, program bedeli kesintisiz iade edilir.
- Online eğitimlerde program bedeline PDF olarak eğitim dokümanları ve gerçekleştirilen canlı / interaktif sınıf eğitimine bir aylık video olarak tekrar erişim dahildir.
- Sınıf-içi eğitimlerde program bedeline öğle yemekler, gün boyu ikramlar / içecekler, ve tüm katılımcı dokümanları dahildir.
Detaylı Bilgi & Başvuru Formu
Eğitim programlarımız hakkında detaylı bilgi için aşağıdakı formu doldurmanız yeterli, sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz.