BMI Pazarlama ve Satış

Blog categorized as BMI Pazarlama ve Satış

Markanızı Güçlendirecek 7 Linkedin Stratejisi!
İşletmelerin ilgili departmanları ve girişimciler, markalarını büyütmek, yeni iş ortaklıkları kurmak ve potansiyel müşterilerine ulaşmak için Linkedin kanalını aktif bir şekilde kullanıyor. B2B pazarlama faaliyetlerinde etkin olan Linkedin, diğer sosyal medya kanallarından farklı bir konumda.
bmi_admin
03.06.21 09:50 AM - Comment(s)
Pazarlama Nedir?
Pazarlama insanların, şirketinizin ürün veya hizmetiyle ilgilenmesini sağlama sürecidir. Bu süreç pazar araştırması, analizi ve ideal müşterinizin ilgi alanlarının anlaşılması yoluyla gerçekleşir. Pazarlama ürün geliştirme, dağıtım, satışlar ve reklamcılık gibi işletmenin tüm yönleriyle ilgilidir.
bmi_admin
20.05.21 09:17 AM - Comment(s)
Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Belli Oldu
Türkiye'nin en etkin 50 CMO'su belirlendi. Pazarlama liderlerini ödüllerini CMO Summit'te alacak.
bmi_admin
03.03.21 11:13 AM - Comment(s)
Native Advertising Nedir?
Pazarlama sektörünün yükselen trendi Doğal Reklam. İngilizce “native advertising” teriminden geliyor. Adını bu yazı için Türkçeleştirdiğim bu reklam modeli, markaların eğitici ve eğlendirici içeriklerle hikayelerini anlatarak müşterisiyle etkileşim yaratmayı amaçlıyor.
bmi_admin
11.12.20 12:37 PM - Comment(s)
Sosyal Medyada Siz Kimsiniz?

Sosyal medya takibini ve yönetimini kolaylaştıran web tabanlı yönetim hizmeti Hootsuit’in Stratejik Müşteri Yöneticisi Andy Yeo, geçtiğimiz haftalarda Hong Kong’taki bir etkinliğe konuşmacı olarak davetliydi. Orada gerçekleştirdiği “Sosyal Medya İşiniz İçin Nasıl Bir Kaldıraç Görevi Görür?” başlıklı...

bmi_admin
11.12.20 12:36 PM - Comment(s)