BMI İT ve Operasyon

Blog categorized as BMI İT ve Operasyon

Zoom Online Eğitim Kılavuzu
Online eğitim süreçlerinde zoom programını kullanırken yapılması gerekenleri aşama aşama inceleyeceğiz. Daha verimli bir eğitim için adımları takip edebilirsiniz.
bmi_admin
02.09.21 01:02 PM - Comment(s)
WhatsApp, Telegram veya Signal kullanıyorsanız bu güvenlik ayarlarına dikkat edin.
Whatsapp’ın yeni gizlilik sözleşmesini açıklamasından sonra kullanıcılar daha güvenli uygulamaları aramaya başladılar. Bu uygulamalar arasında Telegram ve Signal dünyada popülerliğini giderek arttırıyor.
bmi_admin
26.01.21 02:21 PM - Comment(s)
Doğru Tedarikçi Seçiminin 4 Aşaması
İşletmelerin girdi olmadan, dolayısıyla tedarikçi olmadan süreçlerini yönetiyor olması çok zordur. Tedarikçilerin tamamı aynı öneme sahip olmasa da bazı tedarikçilerin mali sonuçlara olan etkisi hayati bir öneme sahiptir.
bmi_admin
22.01.21 08:46 AM - Comment(s)
Siber Güvenlik Uzmanı İhtiyacı Büyüyor
Sektördeki kar amacı gütmeyen kuruluşlardan biri olan ISC2 , salgın nedeniyle siber güvenlik yetenek açığının ilk kez küçüldüğünü, ancak kuruluşların yarısından fazlasının siber güvenlik personeli eksikliğinden dolayı hala risk altında olduğunu öne sürüyor.
bmi_admin
17.12.20 09:50 AM - Comment(s)
Online Toplantıdan Online Ofise: Dijital Dönüşüm
Sanal ofisler; değişen, dönüşen ve en önemlisi dijitalleşen dünyada yeni dijital stratejiler geliştirerek dijital ortamdaki iş yeri iletişim engellerini ortadan kaldırmaya çalışıyor. Sanal ofisler için işyerlerinin doğal evrimi diyebiliriz.
bmi_admin
11.12.20 02:39 PM - Comment(s)
Şirketler için Online Konferans Sistemi kullanmanın 5 Avantajı
Online konferans eğitim veren kurumların veya kişilerin de kullanabildiği, farklı toplulukların da uzaktan katılımcılarıyla toplantı düzenleyebildiği bir kolaylıktır. Ancak yine de iş yerleri için pek çok farklı kolaylık sağlayan bu sistemin şirketler için avantajlarını 5 ana başlıkta topladık.
bmi_admin
11.12.20 01:47 PM - Comment(s)